Гранд Хотел Приморец

Емблематичният Гранд хотел и СПА Приморец е разположен в Морската градина на Бургас, уникално местоположение до плажната ивица и в непосредствена близост до центъра на града. 

Хотелската част на Гранд хотел и СПА Приморец разполага със 109 стаи и апартаменти, характеризиращи се с елегантен декор и дискретен лукс и разполагащи с индивидуална климатична инсталация, LCD телевизор с дигитална сателитна телевизия, оптичен безжичен и кабелен интернет достъп, телефон, минибар, персонален сейф, луксозен санитарен възел с вана, душ кабина, сешоар, козметично огледало и телефон, халат за баня.

Хотел Приморец предлага голямо разнообразие на допълнителни услуги, сред които охраняем подземен и надземен паркинг, високоскоростен безжичен интернет достъп в целия комплекс, ресторант Приморец с панорамна тераса, Средиземноморски ресторант, пиано-бар, лечебно-възстановителен СПА и Уелнес център, външен и вътрешен басейн, фитнес център.

Гранд хотел Приморец е разположен на 5 мин. пешеходно растояние от Конгресен Център Бургас и на 3 мин. с автомобил.

Условия за резервация:

За потвърждаване на резервацията е необходимо пълно предплащане на заявения период.

При анулации до 24 май 2024 г. се възстановява платената сума за настаняване, без първа нощувка. 

При анулации след 24 май 2024 г. и при непристигане се удържат 100% от сумата на заявения престой.

При намален престой, сумата за хотелско настаняване не се възстановява.

Всяка промяна/анулация на резервация трябва да бъде изпратена на Конгреси и събития (CMЕ) по имейл, а не директно на хотела.

Единично настаняванеДвойно настаняване
Стандартна стая230 лв.250 лв.

Какво търсите днес?