Хотел България ****

Напълно реновираният, с 40-годишна традиция и опит, хотел България е разположен в сърцето на град Бургас, в непосредствена близост до транспортните възли, административните и финансови институции, търговските центрове и заведенията за хранене и развлечения.

Високата 71 метра сграда на хотел България разполага със 17 етажа, предлагащи невероятна гледка към Бургаския залив и старата градска част.

Хотел България разполага със 183 стаи и 11 апартамента, обзаведени с вкус и стил. Всички стаи са с централна климатизация с индивидуално регулиране и смяна на режима, телевизори с плосък екран, работен кът, мини бар, електрическа кана и сет за кафе и чай, безплатен сейф, баня с душ кабина, сешоар и тоалетни принадлежности. Повечето стаи имат панорамна гледка към Бургаския залив или центъра на града.

За повишаване на ефективността и комфорта на своите гости, хотел България предлага безплатен интернет не само в хотелските стаи, но и на всички места с обществен достъп. Ha тepитopиятa нa ĸoмплeĸca ce нaмиpa pecтopaнт „Бългapия“, oщe няĸoлĸo зaвeдeния, ĸoнфepeнтни зaли, cпopтнo peĸpeaтивeн ĸoмплeĸc c бaceйни и обновен СПА център, фитнec цeнтъp.

Хотел България е разположен на 10 мин. пешеходно растояние от Конгресен Център Бургас и на 6 мин. с автомобил.

Стая Стандарт – максимално настаняване: 2 възрастни

Стая Класик – максимално настаняване: 2 + 1 възрастни – ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Единично настаняване Двойно настаняване
Стая Стандарт 90 лв.104 лв.
Стая Класик - ИЗЧЕРПАНИ 98 лв.114 лв.

Какво търсите днес?