Хотел ДАС Марина

Модерният бизнес хотел ДАС Марина се намира на Морска гара – Бургас, непосредствено на морския бряг и в сърцето на морската градина. Сградата разполага със собствен надземен паркинг и е разположена само на кратко пешеходно разстояние от центъра на Бургас, всички основни институции, централните автобусна и железопътна гари.

Хотелът е с изчистен и минималистичен интериор, вдъхновен от най-новите дизайнерски тенденции, съчетаващ уютните и топли нюанси на Средиземноморието.

Хотел ДАС Марина разполага с 33 стаи с изумителна гледка към морето и 30 стаи с гледка, разкриваща динамика на градска среда. Всички хотелски помещения са обзаведени с изключително деликатен и стилен интериор. Функционалните и комфортни стаи разполагат с климатик, плоскоекранен телевизор, безплатен безжичен интернет, безплатен сейф, мини бар, стилна баня с душ кабина и сешоар. На разположение на гостите във всяка стая има кът за приятна и удобна обстановка за работа и почивка.

Хотел ДАС Марина се намира на 3 мин. пеша от Конгресен Център Бургас.

Стая изглед град – обзаведена с две отделни легла или спалня, компактен кът за отдих, реновирана баня.

Стая изглед море – разполага по-голяма площ, френско легло /спалня/, просторен кът за почивка, работно място, голяма баня.

Условия за резервация:

За потвърждаване на резервацията е необходимо пълно предплащане на заявения период.

При анулации до 24 май 2024 г. се възстановява платената сума за настаняване, без първа нощувка. 

При анулации след 24 май 2024 г. и при непристигане се удържат 100% от сумата на заявения престой.

При намален престой, сумата за хотелско настаняване не се възстановява.

Всяка промяна/анулация на резервация трябва да бъде изпратена на Конгреси и събития (CMЕ) по имейл, а не директно на хотела.

Единично настаняване Двойно настаняване
Стая изглед море 170 лв.190 лв.
Стая изглед град160 лв. 180 лв.
Стая изглед вътрешен двор130 лв. 150 лв.

Какво търсите днес?