IX Национален конгрес по интервенционална кардиология

Дата

17 ‐ 20 октомври 2019

Локация

РИУ Правец Ризорт

0
участника
0
лектора
0
държави

Националният конгрес по интервенционална кардиология е събитие, което се провежда на всеки две години. Този форум събира именити Европейски експерти в областта на интервенционалната кардиология като лектори и оператори и около 350 участници: специалисти по инвазивна кардиология, както и кардиолози от клиничната практика от България и съседни държави.

Интензивната програма на конгреса включва четири дни на разгорещени пленарни сесии, предавания на живо, съвместна сесия с Дружеството на кардиолозите в България, Съсловно сдружение по кардиостимулация и електрофизиология, Българско дружество по кардиохирургия, интервеционални кардиолози педиатри.

Програмата на конгреса през 2019 г. се фокусира върху най-съвременните и спорни теми в интервенционалната кардиология, разглеждани от именити български и чуждестранни експерти в областта, предавания на живо на операции от катетаризационни лаборатории в България и чужбина, дискусии върху презентации на интересни случаи, сесии, посветени на усложнения, собствен опит, т.н.    

I would like to thank you for your wonderful work. My entire trip was smooth and very enjoyable all due to your exquisite planning. You were a wonderful host and compliments to your team for doing such a wonderful job.

Prof. Ravi Nair, Cleveland Clinic, USA

Беше един много добре организиран конгрес, от който научих много. И се радвам ако съм успяла да допринеса с нещо за високото ниво на конгреса.

Д-р Зорница Шоманова, University of Münster

Благодаря Ви за перфектната организация и пълната подкрепа към нас, като изложители, по време на IX­тия Национален конгрес по интервенционална кардиология!

Анастасия Кацарова, “Феромед 97” ЕООД

Вашите успешни събития

Търсите партньор за организирането на Вашето събитие?

Какво търсите днес?