Организатор: Институт по катализ, БАН
13-и Международен симпозиум по хетерогенен катализ

Дата

1 - 5 септември 2024 г.

Час

Локация

хотел България
Присъствено събитие

Международният симпозиум по хетерогенен катализ е един от най-старите европейски научни форуми в областта на катализа, организиран от 1967 година от българската каталитична общност, а по-късно и от Института по катализ на Българската академия на науките. В този форум се обсъждат актуални проблеми на каталитичната наука по отношение на индустрията, синтеза на нови материали, разработването на нови технологии и опазването на околната среда.

Предстоящата международна конференция за приложения на електромагнитния резонанс (EMARA) е наследник на Международния семинар по електронен магнитен резонанс на неподредени системи и една от най-старите европейски научни срещи в областта на EMR спектроскопията.

Българското каталитично дружество, Българското ЕПР дружество и Института по катализ отправят официална покана към учащи, инженери и учени от академичната и индустриалната общност за участие в 13-тия Международен симпозиум по хетерогенен катализ и Първата международна конференция по приложения на електронен магнитен резонанс, които ще се проведат в хотел „България“ в Бургас от 1 до 5 септември 2024 година.

Официален език на двете събития е английски език. Повече за събитието може да научите на неговия уебсайт https://13symp.sciconf.eu/, а регистрация може да направите ТУК.

Какво търсите днес?