Организатор: Фондация Инвазивна кардиология
11-и Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции

Дата

27-29 януари 2023

Час

08:30 часа

Локация

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда
Хибридно събитие

Покана

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим да станете част от 11-и Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции, който ще се проведе в периода 27-29 януари 2023 г. в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, София.

11-ият Курс ще се проведе в хибридна форма с възможности за присъствено и онлайн участие. Надяваме се, че повечето от Вас ще изберат да се присъединят на място, тъй като събитията на живо остават предпочитани от медицинските специалисти дори и в тези трудни времена. По традиция се радваме на участието на около 120 български и чуждестранни делегати. Такса правоучастие не се заплаща.

За BBC 2023 избрахме КАЛЦИЕВИ ОТЛАГАНИЯ В КОРОНАРНИТЕ АРТЕРИИ като основна тема – влияние върху изхода на заболяването, начини на лечение и нови възможности.

Ще включим три сесии в рамките на научната програма – епидемиология, патоанатомия и патофизиология на калция, образни методи за визуализация на разпространението на калций в коронарните съдове и, разбира се, развитие и актуални начини на лечение.

По традиция сме поканили изключителни лектори, които ще разгледат основните проблеми през призмата на техния огромен опит и ще задълбочат познанията на участниците относно методите за откриване и правилно лечение на коронарни калцирани лезии.

Ще можем да се насладим на случаи на живо, както и на презентации на базата на медицински случаи на нашите лектори, които още повече ще повишат значимостта на събитието. Това ще даде възможност на участниците да дискутират детайлите с най-добрите експерти в уютната атмосфера на Курса.

Курсът ще предложи интензивна научна програма, която би била възможна единствено с подкрепата на нашите лоялни партньори – спонсори и изложители.

Очакваме с нетърпение да Ви приветстваме на 11-и Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции!

Искрено Ваши,

Локация

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда

бул. „Никола Й. Вапцаров“ 51Б, 1407 Промишлена зона Хладилника, София

Регистрация

Курсът ще се проведе в хибриден вариант (едновременно присъствено и онлайн). Достъпът до него е свободен, без заплащане на такса правоучастие.

За регистрация в събитието е необходимо предварително да заявите своето участие, както и да отбележите вида на своето участие, като попълните онлайн формуляра.

Програма

EET /UTC+2/

Сертификат

Електронни сертификати за участие ще бъдат изпратени до участниците след приключване на събитието.

Настаняване

Хотел Мезон МГелъри

ул. Атанас Дуков 36, 1407 Промишлена зона

КОНГРЕСИ И СЪБИТИЯ ООД

www.cmebg.com

Деница Йонкова
denitza@cmebg.com
Мира Бонова
mira@cmebg.com

Какво търсите днес?

Вие медицински специалист ли сте?