Скай Медикъл ООД

Скай Медикъл ООД е утвърдена българска компания за доставка, сервиз и обучение за работа с ендоскопски системи и инструменти на водещите производители Olympus, Pentax, Stryker, Comeg, Boston и други.

Фирмата предлага нови, рециклирани и проверени употребявани флексибилни и ригидни ендоскопи и системи, както и цялото необходимо периферно оборудване. Продуктовата гама включва още генератори за електро и ултразвукова хирургия, операционни маси и лампи, плазмени стерилизатори, болнични легла и обзавеждане, както и дребна медицинска техника – микроскопи, ЕКГ, пациентни монитори, записващи устройства и др.

Скай Медикъл разполага с високо квалифицирани инженери и собствена сервизна база в гр. София осигуряващи гаранционната и извънгаранционната поддръжка на инсталираната медицинска техника. Фирмата също така предлага и абонаментно и извънабонаментно сервизно обслужване на ендоскопска и друга болнична апаратура. Чрез своите доверени партньори Скай Медикъл предлага на българския пазар богато разнообразие от ползвана проверена или рециклирана ендоскопска апаратура. Това включва флексибилни ендоскопи за горна и долна ендоскопия, апарати за изследване на бял дроб, камерни глави за хирургия и урология, видео системи. Дружеството винаги осигурява наличност от демонстрационни и оборотни ендоскопи и ендоскопски системи, част от които са изложени във фирмения шоурум.

Контакти

гр. София, ул. Ами Буе 43
0878 300 646
Андрей Стойков

Брошури

Какво търсите днес?