Sun Wave Pharma

Sun Wave Pharma е фармацевтична компания, която има клон и в България от началото на 2023г. Приема философията „Нека храната бъде вашето лекарство“, изповядвана от бащата на медицината Хипократ. Вдъхновена от тази древна мъдрост, компанията се е посветила на прилагането на силата на природата чрез нутрицевтици, които осигуряват ползи за здравето и подпомагат цялостното благосъстояние. Оценявайки потенциала на природните съставки, Sun Wave Pharma непрекъснато търси иновативни начини за тяхното извличане и концентриране, като ги комбинира с активни вещества за постигане на максимална ефективност. Тези нутрицевтични решения имат роля за насърчаване на доброто здраве като алтернатива или допълнение към конвенционалната медицина.

Sun Wave Pharma има за цел да отговори на нарастващото търсене на висококачествени нутрицевтици, като предлага иновативни и научно подкрепени решения. Основната цел на Sun Wave Pharma е да направи утрешния ден по-здравословен за хората, които се стремят да оптимизират своето благосъстояние. Предлагайки нутрицевтици, компанията се стреми да предоставя проактивни решения, които подпомагат здравето и благосъстоянието.

Продуктовата гама на компанията обхваща продукти както за деца, така и за възрастни в различни категории, които допринасят за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система, нервната система и детското здраве. На регионално ниво Sun Wave Pharma има портфолио от 74 продукта за здравето на червата, на мозъка, на черния дроб, на ставите, за мъжко, женско и детско здраве, при менопауза, фертилност и инфекция на пикочните пътища.

В Sun Wave Pharma медицинската експертиза е високо ценена, затова и компанията поддържа постоянно партньорство с 235 лидери на мнение на регионално ниво. Сред тях има лекари, професори в медицински университети, ръководители на клиники и отделения. Част от тях участват и в консултативния съвет на Sun Wave Pharma, като помагат на компанията винаги да е в крак с най-новите медицински открития.

 

 

Контакти

София, ул. Позитано 9, вх. А, ет. 7, офис 21
02/450 8555

Брошури

Какво търсите днес?