Алкалоид

ALKALOID AD е компания, която повече от осем десетилетия работи в областта на производството на лекарства, козметични и химически продукти и преработката на растителни суровини.

ALKALOID AD е акционерно дружество с два производствени центъра: Фармацевтични продукти и химикали, козметика и билки, както и 23 дъщерни дружества и представителства в РСМ и чужбина (Сърбия, Черна гора, Косово, Албания, Босна и Херцеговина, Хърватия, Словения, Румъния, Швейцария, България, Турция, Украйна, Руската федерация, САЩ и Великобритания) .

Производството на висококачествени, ефикасни и безопасни лекарства (над 300 бранда) чрез прилагане на принципите на добра производствена практика (GMP), за които търговската марка ALKALOID AD е символ на високо ниво на безопасност, се доказва и при редовни инспекции от съответните държавни инспекционни служби от Македония и в чужбина.

Постоянното спазване на стандартите, насоките и директивите, както като законово задължение, така и като  ангажираност към качеството, безопасността и ефективността на всички продукти на ALKALOID AD е всеобхватно, тъй като води до нашата основна цел:

ЗДРАВЕТО ПРЕДИ ВСИЧКО!

Контакти

бул. Никола Вапцаров 51-А, ет. 4, София 1407
E-mail: office@alkaloid.bg, тел: +359 2 8081081
АЛКАЛОИД ЕООД

Брошури

Какво търсите днес?