Berlin-Chemie/A. Menarini

BERLIN-CHEMIE е иновативен производител на лекарства с богата традиция и международно присъствие. От 1992 г. BERLIN-CHEMIE принадлежи на глобалната MENARINI Group, която е лидер на италианския фармацевтичен пазар от десетилетия. Компанията, която е основана в Неапол през 1886 г. и е със седалище във Флоренция, се развива в глобална семейна фармацевтична компания в продължение на поколения. В MENARINI Group BERLIN-CHEMIE отговаря за фармацевтичния бизнес в Германия, Източна Европа и региона на ОНД. Освен това в Берлин се намира една от централните изследователски бази на групата.
За BERLIN-CHEMIE са отличителни динамичният растеж, иновативните лекарствени продукти и огромният опит, обхващащ няколко поколения. Нашата история започва през 1890 г. в района Адлерсхоф в Берлин. Част от служителите ни са от семейства, които вече са били ангажирани в разработването, производството и продажбите на лекарствени продукти в продължение на пет поколения. Подкрепяме и работим в тясно сътрудничество с нашата централа в Берлин.

Същевременно ние сме космополитна компания. Наши служители са повече от 5000 души в над 70 страни. Освен това професионалното обучение е традиция от много десетилетия в BERLIN-CHEMIE и многократно е награждавано от Търговско-промишлената палата на Германия. Това разнообразие на таланти е едно от най-силните ни качества.

BERLIN-CHEMIE доставя лекарства до повече от 30 страни и има дъщерни дружества в над 26 държави. BERLIN-CHEMIE е един от водещите производители на лекарствени продукти в Източна Европа и региона на ОНД. Благодарение на историческото си присъствие в региона BERLIN-CHEMIE разполага с дългогодишен опит в маркетинга на местно ниво, комплексна мрежа за дистрибуция и модерна производствена база.

Посветени на здравеопазването!

Контакти

бул. Цариградско шосе 90, Бизнес център Капитал Форт, етаж 19, , София 1784
bcsofia@berlin-chemie.com
Berlin-Chemie/A. Menarini

Брошури

Какво търсите днес?