Търговско представителство Егис Фармасютикълс

Ние сме една от водещите фармацевтични компании в Централна и Източна Европа и нашите активности включват всички области от фармацевтичната верига. Егис е член на групата Сервие, международна компания управлявана от фондация с нестопанска цел със седалище във Франция.

През финансовата 2021/2022 година Егис генерира нетни продажби в размер на 577.6 милиона евро. Освен в Унгария ние продаваме продуктите с марка Егис в 17 държави посредством търговските ни представителства.

Продуктовия ни обхват започва с производството на активни субстанции, през таблетни и инжекционни форми, до галенови (течни и полутвърди) форми, достъпни в 62 страни по света. Миналата финансова година нашето портфолио съдържа 642 продукта, които принадлежат към 166 продуктови линии и съдържат 149 активни субстанции.

Главният ни фокус лежи върху лечението на заболявания на сърдечно-съдовата и централната нервна система; освен това предлагаме модерно лечение в областта на онкологията и женското здраве. През 2013 година стартирахме първото биоподобно моноклонално антитяло в Европейския съюз. Оттогава Егис е въвела още три биоподобни лекарствени продукта.

Като компания твърдо отдадена на иновациите, отделяме 45 милиона евро годишно за научно-развойна и изследователска дейност, чийто основен фокус е високото качество на подобрените брандирани генерични продукти.

През последните 20 години инвестирахме повече от 794 млн. евро в подобрения, сред които модернизиране на целия процес на производство на крайни продукти, както и създаване на модерни центрове за научноизследователска и развойна дейност в Унгария. Стана възможно и разработването на високо потенцирани (т.е. със значителен биологичен ефект в много малки дози) лекарствени вещества и крайни продукти в нашата база в Будапеща, където беше завършена цялостната модернизация на традиционната технология за производство на активни съставки. В завода ни в Кьорменд бяха реализирани някои широкомащабни развойни дейности: през септември 2019 г. беше открит нов завод за галенови продукти, а през есента на 2021 г. стартираха две технологично интензивни разработки: завърши първият етап от голямото разширение на завода за опаковки и беше създаден капацитет за производство на специални лекарства (предимно онкологични продукти).

Контакти

ул. „Ал. Жендов“ 6, ет. 6, гр. София
office@egis.bg
Търговско представителство Егис Фармасютикълс

Брошури

Какво търсите днес?