Инфинита

Инфинита е професионален доставчик ветеринарно-медицинско оборудване, обзавеждане, консумативи и инструменти. Основната ни цел е да предоставим оптимизирани по качество-цена продукти и възможно най-доброто и коректно клиентско обслужване.

Инфинита е представител на много реномирани световни ветеринарни марки. Нашият силно мотивиран екип, включващ ветеринарни лекари, инженери и др., е насочен към предоставянето на най-подходящите и ефективни решения за ветеринарната практика.

Част от портфолиото ни включва ултразвукови апарати, рентгени, анестезиологични машини, електро и радиохирургия, операционни маси и лампи, пациентни монитори, ЕКГ, ендоскопски системи, операционни инструменти и др. За дерматологичната практика поддържаме широка гама микроскопи, отоскопи, видеоотоскопи и др. Инфинита обслужва всички видове ветеринарни частни практики, клиники и болници и им помага да предоставят качествени грижи на своите пациенти.

С откровена комуникация, съпричастност, доверие, отдаденост и професионализъм допринасяме за по-големия успех и по-спокойната работа и живот на нашите клиенти.

Контакти

гр. София, ж.к. Бъкстон, ул. Ген. Ал. Суворов №127
0700 206 40
Инфинита

Брошури

Какво търсите днес?