Interagro 90 Ltd.

         

Интерагро 90 ЕООД е дългогодишен основен дистрибутор на Medtronic Inc – Глобален Лидер в Здравеопазването.

Компанията представлява Medtronic в България, вече 30 години, специализирайки в няколко ключови направления в сферата на медицината: Сърдечна хирургия, Кардиостимулация, Структурни сърдечни заболявания и Електрофизиология.

Интерагро 90 ЕООД осигурява висококачествени продукти и услуги на болниците и техните медицински специалисти в цяла България.

Интерагро 90 ЕООД участва активно в редица програми за квалификация и следдипломно обучение на медицинските специалисти.

Фирмата има много добро партньорство и със следните доказали се на пазара производители:

  • FIAB SpA, Италия: Повече от четиридесет години FIAB произвежда и предлага на пазара медицински изделия и аксесоари за електрофизиология, управление на сърдечния ритъм, електрохирургия, неврология, терапия с кислород и физиотерапия. Високите стандарти за качество и непрестанно актуализираща се технология на компанията, базирана на вътрешни научни изследвания, правят FIAB водеща компания както на национално ниво в Италия, така и на международно в областта на производството на медицински изделия. Фирмата гарантира силна техническа и производствена способност, заедно с отлична гъвкавост към нуждите на клиентите, подкрепена от отличен екип от специалисти.
  • Andanza International, Германия: Andanza International   е   водещ   немски производител и търговец на едро на медицински изделия, насочени към по-добри грижи за пациентите преминали интервенционални процедури. Фирмата е високо специализирана в производството на компресивни превръзки предлага още и широка гама от висококачествени консумативи и инструменти за сърдечно-съдови и радиологични интервенции.

 

Контакти

жк. Манастирски Ливади, ул. Бяло поле №3, офис сграда Комфорт, ет. 1, офис 1
E-mail: silviya.zabunova@interagro90.com, tihomira.dimitrova@interagro90.com, Телефон: 0885654959, 0898699587
Силвия Забунова, Тихомира Димитрова

Брошури

Какво търсите днес?