Интермедика Груп ЕООД

Интермедика Груп е компания, предоставяща медицинско оборудване и консумативи със седалище в гр. София. Ние помагаме на болниците, клиниките и лекарите да предоставят по-добра грижа на пациентите си, като същевременно подобряват ефективността и оптимизират разходите си. През последните няколко години се превърнахме в предпочитан партньор за водещи медицински производители и повече от 260 здравни заведения. Стремим се не само да предоставяме продукти и услуги, но и да бъдем платформа за обмен на знания, идеи и най-добри практики.

Нашата основна цел е да направим най-новото поколение медицинско оборудване и изделия достъпни за здравните заведения в региона. За да постигнем това, разработихме решения за нашите клиенти, които не само отговарят на техните нужди, а и откриват нови хоризонти пред тях.

Виждаме нашата мисия в това да оказваме подкрепа, да консултираме и да вдъхновяваме нашите партньори, за да могат да прилагат нови процедури и да въвеждат нови технологии, с които да постигат по-високи стандарти и по-добра грижа за пациентите.

 

Контакти

гр. София, бул. Цариградско шосе 361, ет. 3
02/971 4008
Интермедика Груп ЕООД

Брошури

Какво търсите днес?