KRKA България ЕООД

KRKA е една от водещите генерични фармацевтични компании в света с адрес на управление в Словения. Компанията има 70-годишни традиции в производството и продажбата на лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание, без лекарско предписание и ветеринарномедицински продукти.

КРКА започва дейността си в България с основаването на Представителство през 1995 г. и трима служители. Днес Дружеството „КРКА България“ ЕООД е сред водещите фармацевтични компании с над 70 служители в цялата страна и постоянно увеличава портфолиото от продукти и присъствие на пазара, като предоставя хуманни и ветеринарномедицински продукти за домашни любимци и продуктивни животни.

Благодарение на цялостния контрол на качеството на всички процеси – от активната фармацевтична съставка до крайния продукт – КРКА доставя лекарства бързо и надеждно. Чрез хуманитарни и екологични дейности допринася за просперитета на обществото като цяло, поддържа здравето на животните и опазва природните ресурси за бъдещите поколения.

Контакти

улица “Бизнес парк София” № 1 сграда 5, вх. А, партер, гр. София
+ 359 886 649040
д-р Даниел Павлов

Брошури

Play Video

Какво търсите днес?