Софарма Трейдинг АД

Софарма Трейдинг АД е част от Групата Софарма. Историята на компанията започва през 2006 г. с интеграцията на пет дистрибуторски фирми и днес е лидер в предоставянето на цялостни решения в сектора на грижата за здравето в България и Сърбия.  Дванадесет поредни години компанията заема първо място по приходи в сектор „Фармация” на класацията Топ 100 на в-к Капитал. Мисията на компанията е да води иновациите в сектора на грижата за здравето, помагайки на хората да живеят по-щастлив и пълноценен живот.

Софарма Трейдинг оперира в разнообразни сегменти на здравния сектор – търговия на едро с лекарства, медицински изделия и консумативи на болничен пазар, търговия на едро с продукти за здраве и красота, включително ексклузивни марки OTC, козметика и хранителни добавки. Компанията предлага и реализация на проекти „до ключ“ за инвеститори в болнични заведения, партнирайки си със световни лидери като General Electric Healthcare, Carl Zeiss и др.

През 2015 г. Софарма Трейдинг представи на българския пазар SOpharmacy – собствена ритейл концепция аптеки, с която въведе най-добрите световни практики на местния пазар и предоставя иновативен подход в обслужването на здравните нужди на българските пациенти. Мисията на SOpharmacy е да се превърне в доверен партньор в грижата за здравето до живот!

За компанията всяка граница е нова възможност преследвайки целта си да превърне в стратегически инвеститор в Централна и Източна Европа. Така през 2015 г. Софарма Трейдинг стартира регионалната си експанзия с навлизане на сръбския пазар.

Днес Софарма Трейдинг осигурява 100% покритие в България и Сърбия чрез 5 дистрибуционни центрове. Без аналог на Балканския полуостров са автоматизираните системи за складово управление и дистрибуция на лекарства – KNAPP внедрени в логистичните центрове на компанията в София и Варна.

Контакти

бул. Рожен 16, гр. София, България

Брошури

Какво търсите днес?