Биовет АД

БИОВЕТ АД e еднa от най-големите и бързо развиващи се биотехнологични компании в Европа, с повече от 70 години експертен опит във ферментацията и формулирането на готовите ветеринарномедицински продукти.

Фирмата е водещ световен производител на ензими и ензимни комплекси за фуражи, притежава портфолио с пълен спектър от кокцидиостатици, богата гама ветеринарномедицински продукти и активни фармацевтични субстанции, ваксини за  профилактика и подобряване здравето на животните, както и ключови съставки, използвани от хуманната медицина.

Основните категории ветеринарномедицински продукти според приложението са: противовъзпалителни и антипаразитни продукти, антикокцидийни, антихистамини, хормонални и ваксини. Продуктите намират изключително добър прием в над 80 държави, което се дължи на високото им качество и утвърденото ни име на производител.

Фирмата разполага със специалисти, техническа база и оборудване необходими за успешно извършване на внeдряване на иновативни технологии от лабораторен на промишлен етап.  Всички произвеждани продукти отговарят на най-високите световни стандарти- Европейската Фармакопея, Британската Фармакопея и Фармакопеята на САЩ.

Биовет чрез своите търговски представители поставя силен акцент върху удовлетворяването на изискванията на клиентите, които вярваме, че могат да бъдат постигнати само чрез тясно партньорство.

С цел разширяване на предлаганото портфолио, Биовет развива и успешно бизнес сътрудничество с иновативни ветеринарномедицински компаниии. Сред тях са и продуктите на фирма Локсотек, произвеждаща хигиенни продукти с грижа за кожата за кучета, котки и коне.

И занапред Биовет ще продължи да следва своята мисия – да предлага висококачествени продукти за поддържане и развитие на ефективното животновъдство с грижа за здравето на хората и животните.

За повече информация:

Дирекция МП Биовет АД – 0350/6 56 37

Търговски представител за Южна България – Д-р Куртева 0876 68 24 19 E-mail: i_kurteva@biovet.com

Търговски представител за Северна България – Д-р Бижев 0887 22 36 85 E-mail: m_bijev@biovet.com

Търговски представител за Западна България – Д-р Игнатова 0885 50 37 00 E-mail: a_ignatova@biovet.com

Sanocyn и Loxotec:

Обща цел: здраве и хуманно отношение към животните

Loxotec е млада и динамично развиваща се компания със седалище във Виена, Австрия.

Заедно с ветеринарните лекари преследваме обща цел: да подобрим и подкрепим хуманното отношение и здравето на животните.

Продуктовата линия Sanocyn Forte е резултат от непрекъснатите усилия на Loxotec да направи конвенционалната грижа за рани не само по-лесна, но и по-ефективна.

Целта на тези продукти е да улеснят почистването на рани при домашни любимци и продуктивни животни и да повишат ефективността на лечението.

Всички продукти от гамата Sanocynforte са силно активни и в същото време се приемат отлично от всички животински видове, те също са лесни за употреба и позволяват обработка на рани няколко пъти на ден. Предлагат се различни размери опаковки в зависимост от вида на продукта – за да се осигури най-добрият възможен резултат според пациента и необходимата интензивност на грижа за раната. Продуктовата линия Sanocynforte се произвежда и бутилира в Австрия и Германия. Това гарантира, че винаги сме в състояние да гарантираме постоянното и отлично качество на нашите продукти.

Представител за България;

Биовет АД гр. Пещера

Contacts

Ул. Петър Раков 39, Пещера
0350/6 56 37
Биовет АД

Leaflets

Какво търсите днес?

What do you need today?