Организатор: Фондация Инвазивна кардиология
10-и Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции

Дата

28-30 януари 2022

Час

08:30 часа

Локация

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда
Хибридно събитие

Покана

Имаме удоволствието да Ви поканим да станете част от 10-и Юбилеен Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции, който ще се проведе в периода 28-30 януари 2022 г. в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, София.

За Юбилейното издание на конгреса сме избрали хибридна форма на организация, с възможности за присъствено и онлайн участие, съобразени с пандемичната обстановка. Ще направим всичко възможно събитието да се проведе при стриктно спазване на съществуващите противоепидемични мерки. Вярваме, че ще успеем да споделим празника с всички Вас на живо.

По традиция се радваме на участието на около 120 български и чуждестранни делегати. Такса правоучастие не се заплаща.

Според традицията курсът ще направи преглед на новостите при лечението на бифуркационните лезии и приложението им в практиката през последната година. Фокусът на курса през 2022 г. ще бъде Обзор на десетилетието. Нашият забележителен лекторски състав ще разсъждава върху прогреса на медицината в областта на бифуркациите през последните 10 години, ще направи обзор на най-важните постижения през десетилетието и ще формулира идеите за това какво предстои в бъдеще.

Курсът ще предложи забележителна научно-издържана програма, която би била възможна единствено с Вашата подкрепа.

Очакваме с нетърпение да Ви приветстваме на 10-и Юбилеен Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции!

Бъдете здрави!

Искрено Ваши,

Локация

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда

бул. „Никола Й. Вапцаров“ 51Б, 1407 Промишлена зона Хладилника, София

Регистрация

Достъпът до форума е свободен, без заплащане на такса правоучастие. За потвърждение на участието е необходимо да направите online регистрация, като кликнете на бутона за Регистрация. Във формуляра моля да отбележите вида на своето участие – присъствено или онлайн.

Спонсори

Настаняване

Хотел Мезон

ул. Атанас Дуков 36, 1407 Промишлена зона

КОНГРЕСИ И СЪБИТИЯ ООД

www.cmebg.com

Деница Йонкова
denitza@cmebg.com
Мира Бонова
mira@cmebg.com

Какво търсите днес?

Вие медицински специалист ли сте?