Бомед ЕООД

Vet Expert Bulgaria  – Based on evidence!

Или казано накратко:

– Доказана ефективност;

– Иновативност;

– Фокус върху развитието.

Това са нашите основни стратегически императиви.

Фирма Бомед ЕООД е ексклузивен представител на Vet Expert за българският пазар.

Идеологията на Vet Expert се базира върху доказателства за ефективността и ползата зад всеки продукт, който се предлага в търговската мрежа.

Vet Expert предлагат богато разнообразие от хранителни добавки, които покриват всички нужди на домашните любимци, те могат да се приемат профилактично или при здравословни проблеми, козметични продукти с уникални формули, разработени от специалисти в областта на ветеринарната дерматология. Също така бързи тестове и диетични храни покриващи най-често срещаните клинични случаи. Не случайно Vet Expert е марка, която е най-често препоръчвана от ветеринарните лекари.

Като допълнение от Vet Expert, е разработена ултра премиум и премиум ежедневна суха и мокра храна Raw Paleo, която е богата на свеж протеин и така важните функционални добавки и деликатесни лакомства Mr. Bandit.

Ние от Vet Expert Bulgaria се стремим да следваме тази идеологията – да запазим конкурентността и професионализма на пазара. Винаги работим с внимание и грижа за здравето на домашните любимци, като им предоставяме продукти Vet Expert с най-високо качество!

Vet Expert са подготвили промокод за отстъпка при онлайн пазаруване и подаръци.

Контакти

sales@bomedltd.eu
+359 88 9693 843; +359 89 8776 697
Бомед ЕООД

Брошури

Какво търсите днес?