САМ БС ЕООД

   

 

 

 

 

 

 

САМ БС ЕООД е вносител и дистрибутор на продукти за домашни любимци и продуктивни животни, произвеждани от световноизвестни марки, разпознаваеми със своето качество и ефикасност.

Ние дистрибутираме продуктите си изцяло в специализираната търговска мрежа – зоомагазини, ветеринарни клиники и ветеринарномедицински складове, където стопаните могат да получат адекватна препоръка и информация за продуктите и начина им на използване.

Част от нашето портфолио са марките Hill’s Pet Nutrition и Dermoscent, предлагащи доказани продукти, в помощ на лечението на дерматологични проблеми.

Hill’s носи традицията на грижата за домашните любимци, започнала в далечната 1939г. от един забележителен ветеринарен лекар – д-р Марк Л. Морис, който вярвал и доказал, че някои здравословни състояния при домашните любимци могат да се подобрят чрез прецизно формулирано хранене. Това важи и за дерматологичните хранителни решения от серията Prescription Diet Derm.

Boehringer Ingelheim е световен лидер в областта на здравето на животните. Работата им се ръководи от страстната им вяра в бъдеще, в което нито едно животно да не страда от болест, която може да се предотврати.

  • Предлагат напреднало, профилактично здравеопазване за животни.
  • Разработват ваксини, противопаразитни и фармацевтични продукти, които предпазват животните от болести и болка.
  • Разработват нови и усъвършенствани терапии за по-ефективно управление на хроничните заболявания, ограничаване на болката и забавяне на прогресията на заболяването.

Чрез своите иновативни решения те подкрепят фермерите, ветеринарните лекари и собствениците на домашни любимци, които се грижат за своите животни.

Контакти

бул. д-р Петър Дертлиев 25, Търговска сграда “Лабиринт”, етаж 5, гр. София
894 470 463
САМ БС

Брошури

Какво търсите днес?