САМ БС ЕООД

   

 

 

 

 

 

 

САМ БС ЕООД е вносител и дистрибутор на продукти за домашни любимци и продуктивни животни, произвеждани от световноизвестни марки, разпознаваеми със своето качество и ефикасност.

Ние дистрибутираме продуктите си изцяло в специализираната търговска мрежа – зоомагазини, ветеринарни клиники и ветеринарномедицински складове, където стопаните могат да получат адекватна препоръка и информация за продуктите и начина им на използване.

Част от нашето портфолио са марките Hill’s Pet Nutrition и Dermoscent, предлагащи доказани продукти, в помощ на лечението на дерматологични проблеми.

Hill’s носи традицията на грижата за домашните любимци, започнала в далечната 1939г. от един забележителен ветеринарен лекар – д-р Марк Л. Морис, който вярвал и доказал, че някои здравословни състояния при домашните любимци могат да се подобрят чрез прецизно формулирано хранене. Това важи и за дерматологичните хранителни решения от серията Prescription Diet Derm.

Dermoscent е марка на Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA), първата специализирана лаборатория за дерматологична грижа за животните, разработила широка гама от качествени и ефикасни продукти със 100% натурални съставки, внимателно подбрани по отношение на ефикасността им за подобряване на здравето на кожата и красотата на козината. Продуктите се прилагат изключително лесно и удобно.

Контакти

бул. д-р Петър Дертлиев 25, гр. София
02/8100173
САМ БС

Брошури

Какво търсите днес?