Teva

Като световен лидер в производството на генерични лекарства със силно иновативно портфолио, в Тева вярваме, че всеки един от нас трябва да има достъп до качествени медикаменти, които помагат за справяне със заболявания, за борба с инфекции или просто подобряват цялостното здравословно състояние.

Днес портфолиото на Teva от около 3600 продукта е сред най-големите от всички фармацевтични компании в света. Близо 200 милиона хора по света взимат един от нашите медикаменти всеки ден. Инвестираме в изследване и разработване на иновативни лекарства, генерични лекарства и биоподобни продукти, продължавайки наследството от повече от век в намирането на нови начини да помогнем на пациентите да подобрят живота си. Това определя нашите ценности като компания и характеризира начина, по който правим бизнес и подхода ни към медицината.

В България Тева /до 2020 г. позната като Актавис/ е най-голямата фармацевтична компания по производствен капацитет и брой служители, с най-богато продуктово портфолио с ясно дефинирани фокусни терапевтични области.

Двата фармацевтични завода на Тева в градовете Дупница и Троян са с близо 70-годишна история в българското фармацевтично производство.

Контакти

ул. „Люба Величкова“ №9, София, България
(2) 489 95 85; headoffice@teva.bg
Тева Фармасютикълс

Брошури

Play Video

Какво търсите днес?