Възраждане-Касис ООД

Фирма Възраждане-Касис ООД дистрибутира ветеринарно-медицински продукти, добавки за фуражопроизводството, храни и аксесоари за домашни любимци, инструменти и медицински консумативи, както за ветеринарната, така и за хуманната медицина. Създадена през 1994 година от Георги Ботев и Цветан Ботев, фирмата за няколко години се превръща в лидер на българския пазар за ветеринарни продукти.

Благодарение на огромния опит, който сме придобили и коректността към партньорите ни, чрез доброто познаване на ветеринарната практика и големите ни ресурси в областта на логистиката, се стремим да бъдем максимално полезни, както на нашите доставчици, така и на клиентите ни.

Фирмата осъществява дейността си посредством четири склада на едро, разположени в градовете Ловеч, София, Стара Загора и Варна.

През 2020 беше завършен строежа на новия логистичен център на фирмата в гр. Ловеч със застроена площ от 3500    м2, отговарящ на най-високите изисквания за добрата дистрибуторска практика. Съоръжението разполага с най-модерно оборудване, като при проектирането са съобразени, както изискванията на регулаторните органи, така и нуждите на персонала за осъществяване на ежедневното изпълнение на задачите. Водеща идея в процеса на изграждане  беше да заявим ясно на нашите клиентите, че продуктите, които им осигуряваме се съхраняват безусловно според изискванията.

Основен дял от успеха на фирмата се пада на добрата работа на всеки един в отбора на Възраждане-Касис ООД. Персоналът на фирмата надхвърля петдесет души, между които седемнадесет ветеринарни лекари и двама зооинженери. Всеки от екипа се отличава с висок професионализъм и отговорност.

Контакти

гр. Ловеч, ул. Стара Планина 59
+359 68 604 111
Възраждане-Касис ООД

Брошури

Какво търсите днес?