9 ¾ Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции

Фондация Инвазивна кардиология

Дата

20 - 21 февруари 2021 г.

Локация

виртуално събитие

0
участника
0
лектора
0
държави

Предстоеше поредният Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции – едно строго професионално събитие с 10-годишна история, създадено от Фондация Инвазивна кардиология с цел обучение на специалисти по бифуркации на световно ниво и обмен на последните новости в тази бързо развиваща се област.

Нашите клиенти очакваха с нетърпение годишнината, за да отчетат напредъка и постиженията си, да благодарят на всички, които са допринесли през годините за високото ниво на курса и не на последно място – да отпразнуват събитието в приятелска среда.

За съжаление през януари 2021 г., когато бе планиран курсът, обстановката не предразполагаше към събития на живо. Затова, взехме решение съвместно с нашите клиенти, курсът през 2021 г. да бъде номер 9 ¾ – от една страна отложихме годишнината за 2022 г., когато се надявахме, че пандемията ще бъде овладяна, а от друга – направихме препратка към Хари Потър и паралелната реалност, тъй като решихме събитието да бъде изцяло във виртуален формат.

Курсът предложи обзорна лекция върху новостите при лечението на бифуркационните лезии през последната година, както и презентация върху приложението им в практиката. Фокусът на програмата на курса през 2021 г. беше базиран върху задълбоченото изследване на ролята на  компютърната томография при болест на коронарната артерия. 

В залата бяха само директорите на курса и техническият екип.  Участниците гледаха събитието онлайн в реално време, като участваха активно в дискусиите чрез специална платформа.

Събитието изискваше изключителна техническа организация и прецизност, тъй като освен лекциите, презентациите и дискусиите се излъчваха и операции на живо в реално време от Аджибадем болница Токуда. Използвахме софтуеър за виртуални събития, който улесни навигацията и подобри преживяването на посетителите. Чрез улесняване на комуникацията между всеки участник и създаване на навигационно пространство с лесен достъп до съдържанието на събитието, курсът не само отговаря на очакванията на участниците, но всъщност ги надхвърли.

Congratulation again for the marvelous BBC you have again organized. You are a myth!

Dr. Gianluca Rigatelli, Department of Cardiovascular Diagnosis and Endoluminal Interventions, Rovigo General Hospital, Italy

I would like to congratulate your team for the perfect organisation of the event and to wish you successful upcoming events.

Kiril Valchev, Healthcare Solutions

Сериозната програма бе навигирана от курс директорите с изключителен професионализъм, ентусиазъм и чувство за хумор.

Адмирации за професионалната организация на събитието във всяко едно отношение.

Яна Димитрова, Байер България ЕООД

Вашите успешни събития

Търсите партньор за организирането на Вашето събитие?

Какво търсите днес?