Организатор: Aсоциация по сърдечно съдова образна диагностика и International Society of Cardiovascular Ultrasound/ISCU/
XXVIII Световен конгрес по ехокардиография и мултимодална образна диагностика

Дата

29 септември - 1 октомври 2023

Час

09:00 часа

Локация

Гранд хотел Милениум София
Хибридно събитие

Покана

Уважаеми колеги,
Имам удоволствието да Ви поканя на XXVIII Световен конгрес по ехокардиография и мултимодална образна диагностика, който ще се проведе в периода 29 септември – 1 октомври 2023 г. в хотел Милениум, гр. София.

За втори път България има честта да бъде домакин на едно от най-големите и значими събития в областта на ехокардиографията и мултимодалната образна диагностика от световен мащаб.

Конгресната програма е в три дни с обучителни сегменти, водени от световни експерти в областта на ехокардиографията. Ще бъдат включени изследвания с ядрено-магнитен резонанс и компютърна томография на сърце, тъй като вече в нашата практика прилагаме мултимодална образна диагностика, а не само ехокардиография.
Организатори на конгреса са International Society of Cardiovascular Ultrasound /ISCU/ и Асоциация по сърдечно съдова образна диагностика.

Очакваме над 1000 участници от цял свят присъствено и виртуално. Убедени сме, че XXVIII Конгрес ще създаде възможност за взаимодействие и обмяна на опит между водещи учени и изследователи, приятели и колеги. Това е шанс да опресните знанията си и да изследвате иновациите в ехокардиографията и мултимодална образна диагностика.

Събитието ще бъде придружено от изложба на водещи компании в индустрията, като ще бъдат разгледани най-новите технологии.

Ще дадем поле за изява на младите специалисти да представят оригинални резюмета на интересни изследвания и доклади за казуси, които да бъдат обсъдени по време на постерните сесии.

Ще се радваме да вземете участие в XXVIII Световен конгрес по ехокардиография и да осъществим неговата цел – по-здраво бъдеще!

Очакваме Ви!

С уважение,
Доц. Красимира Христова, MD, PhD, FESC

Председател на организациония комитет на Конгреса
Председател на Асоциацията по сърдечно съдова образна диагностика

Регистрация

За събитието можете да се регистрирате през бутона – РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК 

Сертификат

Електронни сертификати за участие ще бъдат изпратени до участниците след приключване на събитието.

КОНГРЕСИ И СЪБИТИЯ ООД

www.cmebg.com

Даниела Радулова
daniela@cmebg.com
Диляна Поцкова
dilyana@cmebg.com

Какво търсите днес?

Вие медицински специалист ли сте?